Παναγιώτης Μερτύρης: Δεν ειναι λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου αυτή!!! (BINTEO) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Μερτύρης: Δεν ειναι λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου αυτή!!! (BINTEO)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 | 2:09 μ.μ.

Τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Δημοτική Αρχή καυτηρίασε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κος Μερτύρης κατα την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της 17.12.2013.

Πιο συγκεκριμένα

Η μείζονα μειοψηφία ζήτησε να γινει διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου της 3.12.2013 λόγω του προχωρημένου της ώρας και να συνεχιστεί την επομένη ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή από το προεδρείο και αυτός ήταν ο λόγος που η αντιπολίτευση αποχώρησε.....

Στη συνέχεια μέσα σε 20 λεπτά της ώρας ψηφίστηκαν 20 θέματα (παγκόσμιο ρεκόρ το χαρακτήρισε πολύ εύστοχα ο κος Μερτύρης).

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.....

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...