Μερτύρης Παναγιώτης: Η αναγέννηση του Δήμου μας είναι το όραμα του συνδυασμού μας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης Παναγιώτης: Η αναγέννηση του Δήμου μας είναι το όραμα του συνδυασμού μας!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 | 9:17 π.μ.

Η αναγέννηση του Δήμου μας είναι το όραμα του συνδυασμού μας! Το λογότυπο μας σχεδιάστηκε με σκοπό να κάνει προφανές το σκεπτικό μας, την απόφασή μας να δημιουργήσουμε στην Ανθούσα, στον Γέρακα, στην Παλλήνη τις συνθήκες για να γίνουν «Πόλεις για να Ζεις»!

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας. Επιστήμη, τέχνες, πολιτισμός, εθελοντισμός, σεβασμός στο περιβάλλον και στο συνάνθρωπο, εύκολη προσβασιμότητα, αειφόρος ανάπτυξη οι κύριοι πυλώνες του προγράμματος μας. Αξιοποιούμε τις ομορφιές του Δήμου μας, πολλαπλασιάζουμε τους ελεύθερους χώρους, αναδεικνύουμε τις ιδιαιτερότητες μας, δίνουμε κίνητρα στους νέους να δημιουργήσουν στον τόπο τους. Μακριά από το θόρυβο και τα αρνητικά στοιχεία της αστικοποίησης, διατηρούμε και ενισχύουμε τον ανθρώπινο χαρακτήρα της πόλης μας.

Εργαζόμαστε όλοι μαζί με κοινό στόχο. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κάνουμε πράξη το σύνθημα μας! Δημιουργούμε «Πόλεις για να Ζεις», πόλεις που απολαμβάνεις να ζεις, πόλεις που δημιουργείς, πόλεις ευημερίας!

Απαρνιόμαστε το γκρίζο που συμβολίζει το κατεστημένο και υιοθετούμε το χρώμα στη ζωή και στην καθημερινότητά μας.

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πάμε Τάκαρε γερά

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...