Το φλουρί της Βασιλόπιτας της "ΠΗΓΗΣ" στον υποψήφιο Δήμαρχο, κο Παναγιώτη Μερτύρη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το φλουρί της Βασιλόπιτας της "ΠΗΓΗΣ" στον υποψήφιο Δήμαρχο, κο Παναγιώτη Μερτύρη

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 | 1:25 π.μ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 18/1/2014, ο απολογισμός πεπραγμένων και ο οικονομικός απολογισμός του πολιτιστικού συλλόγου "Η ΠΗΓΗ", οι οποίοι ψηφίστηκαν και οι δύο ομόφωνα.

Μετά τον απολογισμό και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. την επόμενη Κυριακή 25/1/2014, ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης μας, Αθανάσιος Ζούτσος, ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Μερτύρης, πλήθος Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων από όλες τις Δημοτικές ενότητες καθως και εκπρόσωποι συλλόγων, σωματείων και σχολείων.

Σημειολογικά αναφέρουμε πως μετά την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου, κου. Δημήτρη Καρρά, για συνεργασία και κοινή εκδήλωση των δύο παλαιότερων συλλόγων των δημοτικών ενοτήτων Παλλήνης και Γέρακα, του Παλληνέα και της Πηγής αντίστοιχα, με αφορμή τα βιβλία που έχουν εκδόσει, το φλουρί έτυχε στον κ. Μερτύρη που προέρχεται από την ΔΕ Παλλήνης, ο οποίος και έλαβε το βιβλίο "Η ιστορία του Γέρακα και της Πηγής"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

pallinotropio.gr

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία με τον κο Ζούτσο και τον κο Μερτύρη μας παραπέμπει στην επικείμενη τελετή παράδοσης του αξιώματος του Δημάρχου Παλλήνης την επομένη των δημοτικών εκλογών. Η αλλαγή, όπως την επιθυμεί και την επιτάσσει η τοπική κοινωνία του ενιαίου Δήμου Παλλήνης είναι πλέον ορατή από όλους. Επιθυμία όλων μας είναι μια νέα αρχή για τον Δήμο μας με πρωταγωνιστές νέους ανθρώπους οι οποίοι να μην έχουν σχέση με θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς, κομματική ή οικονομική εξάρτηση, ανθρώπους που να πονάνε τα χρήματα του ΔΗΜΟΤΗ.
Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι ο κος Ζούτσος είναι επαγγελματίας πολιτικός ενώ ο κος Μερτύρης απλά δεν είναι.
Σε επόμενο σχόλιο μου θα αναλύσω την έννοια πολιτικός.

ΕΝΑΣ ΟΧΙ
ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΩΤΗΣ

Υ.Γ. Στην αρχαιότητα όποιος δεν ασχολούνταν με τα κοινά, θεωρούνταν ιδιώτης (idiot).

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...