Φασισμός & Αντίσταση: Mαζική η παρουσία των πολιτών της Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φασισμός & Αντίσταση: Mαζική η παρουσία των πολιτών της Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 | 7:41 μ.μ.

Τα λόγια δε φτάνουν να περιγράψουν τη συγκίνησή μας και τη χαρά που μας γέμισε η μαζική παρουσία συμπολιτών μας στη χθεσινοβραδινή μας (Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2013) εκδήλωση με θέμα «Φασισμός & Αντίσταση» στο 2ο Γυμνάσιο Γέρακα.

Συγκίνηση που κατάφεραν να περάσουν στον κόσμο και όλοι οι συντελεστές, καθώς δεκάδες ήταν τα βουρκωμένα μάτια σε πολλές στιγμές της εκδήλωσης.

Το χειροκρότημά σας, το τραγούδι σας κι η ανταπόκρισή σας η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς κι η πιο δυνατή κραυγή αντίστασης στο φασισμό και τα μνημόνια.

Αρκεί και ένας… ψίθυρος πολιτισμού για να τους τρομάξει.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα τους μουσικούς:

Μαριέττα Δελώτη (τραγούδι), Γιώργο Καλκάνη (Πιάνο, τραγούδι), Γιάννη Καραλή (κιθάρα, τραγούδι), Δημήτρη Σαββαϊδη (μπουζούκι)

Και τους ηθοποιούς Γιάννη Παπαθύμνιο (μεγάλη και η σκηνοθετική συμβολή του) και Μαίρη Σταγάκη.

Ραντεβού στις κινητοποιήσεις και την επόμενη εκδήλωσή μας με την υπόσχεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να προσπαθεί μαζί σας για την ανατροπή.

Επιτροπή Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης (Γέρακα – Ανθούσας)


Κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

http://syrizapallinis.wordpress.com

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...