Από τη λεωφορειακή γραμμή 302 του Γέρακα ξεκινά το δωρεάν Wi-Fi στην Ελλάδα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Από τη λεωφορειακή γραμμή 302 του Γέρακα ξεκινά το δωρεάν Wi-Fi στην Ελλάδα

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 | 12:09 π.μ.

Από τα τρόλεϊ και τα αστικά λεωφορεία ξεκινά το δωρεάν Wi-Fi στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ΟΣΥ.


Το μέτρο θα ξεκινήσει πιλοτικά από τη γραμμή 6 των τρόλεϊ και τη λεωφορειακή γραμμή 302, ενώ στους επιβάτες θα δίνεται η δυνατότητα Wi Fi σύνδεσης με ταχύτητα έως και 4G, όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, στα σημεία της διαδρομής που υπάρχει δίκτυο.

Στόχος της ΟΣΥ το επόμενο διάστημα είναι να επεκταθεί στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό λεωφορείων και τρόλεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση για το ελεύθερο Wi-Fi στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην χώρα μας έρχεται περίπου ένα μήνα μετά τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά -στη διάρκεια της συνέντευξης στο Mega- ότι το 2014 θα έχουμε δωρεάν ασύρματο wi-fi Internet σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός είχε επιμείνει τότε ότι η συγκεκριμένη εξαγγελία θα γινόταν πράξη, λέγοντας «θα το κάνουμε. Και γι’ αυτό το είπα. Θα γίνει. Το έχω ψάξει για να το πω. Είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό».

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...