Μερτύρης Παναγιώτης: Καταγγέλλουμε την τακτική της υποκρισίας που η δημοτική αρχή έχει επιλέξει... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης Παναγιώτης: Καταγγέλλουμε την τακτική της υποκρισίας που η δημοτική αρχή έχει επιλέξει...

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 | 8:36 μ.μ.

 

Καταγγέλλουμε την τακτική της υποκρισίας της δημοτικής αρχής που υπηρετεί την τρόικα, αδιαφορώντας για την άσχημη οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών ακόμα και τις μέρες των Χριστουγέννων.

Διανύοντας τις Άγιες και γιορτινές μέρες του δωδεκαημέρου ,πληροφορηθήκαμε από δημότες την αποστολή ειδοποιητηρίων ,για ληξιπρόθεσμα χρέη προς τον δήμο , με απειλές κατασχέσεων.

Η πράξη αυτή των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου έγινε στο πλαίσιο των μνημονιακών πολιτικών και κατ΄ εντολή δημάρχου. Όσο και αν αυτό επιβάλλεται από την τρόικα την οποία ο Δήμαρχος την υπηρετεί αλλά συγχρόνως και την καταγγέλλει, εμείς σαν αντιπολίτευση του Δήμου Παλλήνης , τονίζουμε και υπενθυμίζουμε στους δημότες τα εξής.

Η δημοτική αρχή αδιαφορώντας για την άσχημη οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών , ειδικά τις μέρες αυτές ,χωρίς να έχει κανένα σχέδιο ρυθμίσεων των οφειλών, και με μόνο δέκα μέρες διορία για τυχόν ενστάσεις , προχωράει σε αναγκαστικές πράξεις είσπραξης.

Η ίδια δημοτική αρχή στο προηγούμενο διάστημα των έξι μηνών διέγραψε από τους οικονομικούς καταλόγους ,χρέη ύδρευσης ύψους 256.00 ευρώ, χωρίς ποτέ να δώσει πειστικές εξηγήσεις για τους δικαιούχους αυτής της πράξης.

Η δημοτική αρχή στο δημοτικό συμβούλιο της 17/12/2013 έβγαλε ψήφισμα εναντίων των πλειστηριασμών της Α΄ κατοικίας από τις τράπεζες για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους , όταν την ίδια στιγμή , έστελνε ειδοποιητήρια κατασχέσεων στους δημότες της.

Εμείς καταγγέλλουμε την τακτική αυτή της υποκρισίας που η δημοτική αρχή έχει επιλέξει .Θεωρούμε ότι η κοινωνική πολιτική δεν περιορίζεται μόνο στα ψηφίσματα και τις «δωρεάν» παροχές , αλλά αγκαλιάζει όλους τους δημότες και σε όλα τα προβλήματα.

Δεσμευόμαστε ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα φέρουμε προς ψήφιση θέμα που θα αφορά την ρύθμιση των χρεών για την διευκόλυνση όλων των δημοτών και όχι μόνο των «ημετέρων».

Παναγιώτης Μερτύρης

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS

ΝΤΡΟΠΗ!!! - Χριστουγεννιάτικα "ραβασάκια" από την Δημοτική Αρχή Παλλήνης σε Δημότες με "απειλές" για κατάσχεση περουσιακών στοιχείων

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...