Δολοφονία ο θάνατος της 17χρονης; Της έδωσαν ναρκωτικά και την βίασαν; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δολοφονία ο θάνατος της 17χρονης; Της έδωσαν ναρκωτικά και την βίασαν;

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 | 3:34 μ.μ.

Μεγάλες διαστάσεις αναμένεται να πάρει ο θάνατος μίας 17χρονης κοπέλας. Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο δύο άτομα να της έδωσαν με το ζόρι ναρκωτικά και να την κακοποίησαν.


Το κορίτσι, από ένα διαμέρισμα στην Ηλιούπολη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιό της Βούλας, όπου την άφησε ένας νεαρός. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η 17χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια μέσα στο σπίτι του και στη συνέχεια έφυγε από το νοσοκομείο.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε πάρει ναρκωτικά και είχε κακοποιηθεί ενώ οι οικείοι του λένε ότι δεν έπαιρνε ναρκωτικά. Η αστυνομία συνέλαβε έναν 33χρονο και έναν 37χρονο που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Η νεαρή κοπέλα είχε έρθει με τους γονείς της στην Αθήνα, όπου έμεναν σε ένα φιλικό σπίτι τις ημέρες των γιορτών. Την περασμένη Πέμπτη πήγε στην Ηλιούπολη, στο σπίτι ενός άνδρα, τον οποίο γνώριζε μόνο μέσω του facebook.

Στο σπίτι υπήρχε και ένας φίλος του, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά. Οι δυο άνδρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ λέγοντας πως η κοπέλα λιποθύμησε, ωστόσο η 17χρονη ήταν σε κόμμα και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι γονείς της δεν είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης τους, ενώ έχει γίνει παραγγελία για τοξικολογική εξέταση, καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν δυο χρησιμοποιημένες σύριγγες ηρωίνης.

Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ερωτική πράξη φύση και παρά φύση, με το ενδεχόμενο του βιασμού να παραμένει ανοιχτό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο άνδρες, αφού κάλεσαν το ΕΚΑΒ, εξαφανίστηκαν, ωστόσο εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν. Μέχρι στιγμής, ο ένας άνδρας υποστηρίζει μόνο ότι ήταν φίλοι με την αδικοχαμένη κοπέλα για πολλά χρόνια.

πηγές: enikos.gr - star.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...