Τσούτσιας: Ο Μερτύρης αναζητά "καπάτσο" δήμαρχο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τσούτσιας: Ο Μερτύρης αναζητά "καπάτσο" δήμαρχο

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 | 9:44 μ.μ.

Σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση – χαράς το κουράγιο του- ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μερτύρης γράφει πονήματα ενόψει των δημοτικών εκλογών. Το τελευταίο άρθρο του με τον τίτλο “τι δημάρχους θέλουμε” αναλύει προσωπικές του απόψεις καταλήγοντας, αβίαστα στο συμπέρασμα, ότι θέλουμε δημάρχους “καπάτσους” που ξέρουν να ξετρυπώνουν προγράμματα χρηματοδότησης για τον Δήμο μας.

Θα μπω στον πειρασμό να πω ότι μέσα σε δύο προτάσεις καταφέρνει το... ακατόρθωτο. Να τσουβαλιάσει ερωτήματα, οδηγώντας προφανώς στα ασφαλή, σύμφωνα με τον ίδιο, συμπεράσματα.

Πιο συγκεκριμένα θέτει το ερώτημα οι υποψήφιοι δήμαρχοι ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσουν: “Θα στηριχθούν στην προσωπικότητά τους ή στις πολιτικές διαχωριστικές γραμμές; Μνημονιακός και αντμνημονιακός, προσκυνημένος και απροσκύνητος ή υποψήφιος με κύρος, όραμα και πρόγραμμα;”.

Και αμέσως μετά ρωτά αν ένας πολίτης θα ψηφίσει Δήμαρχο με κριτήρια “αν θα επιστρέψουμε στη δραχμή ή θα γίνει καλύτερη επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης με την Τρόικα”.

Η απάντηση του κ. Μερτύρη είναι προφανής. Θέλει δήμαρχο έξυπνο, που έχει τα “κονέ” με την πολιτεία και την Ευρωπαϊκή Ένωση(!) προσθέτοντας πως όλα τα άλλα είναι “έπεα πτερέοντα”.

Αν είναι έτσι, τότε δεν χρειαζόμαστε τις τοπικές εκλογές. Κάλλιστα μπορούμε να προκηρύξουμε “μειοδοτικό διαγωνισμό”, ή αν θέλετε “ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος” στην οποία θα καταγράψουμε όλα τα προσόντα που απαιτούνται για τον υποψήφιο δήμαρχο. Μάλιστα, μπορούμε, στα προσόντα να προσθέσουμε πως εκτός της άριστης γνώσης της Αγγλικής, θα ληφθεί σοβαρά υπόψη η γνώση των γερμανικών και γαλλικών. Α, ξέχασα, απαραίτητο προσόν είναι τα μεταπτυχιακά και ει δυνατόν διατριβή με θέμα: “10 μυστικά για να πάρετε κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση”.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 

ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ;

 

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Tasos Kolokas Νομίζω οτι απλά τι έγραψες για να σε δούμε Η κριτική στα γραφόμενα των άλλων είναι το πιο εύκολο που μπορεί να κάνει ο καθένας μας.Η διαφωνία με παράλληλη κατάθεση πρότασης είναι δύσκολο και βλέπω ότι δεν σου αρέσουν τα δύσκολα,τα προσπερνάς με μια τάση ειρωνίας και απαξίωσης .Στερείσαι σοβαρότητας

Ανώνυμος είπε...

Τι να μας πει και ο Τσουτσας; Ας έρθει και σε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο .....

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ είπε...

Παιδιά, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ που λένε και κάποιοι!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...