Συγκλονιστικά στοιχεία για τη βιολογική μητέρα της Μαρίας - Συνελήφθη φέτος διότι προσπάθησε να πουλήσει το παιδί που γέννησε!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη βιολογική μητέρα της Μαρίας - Συνελήφθη φέτος διότι προσπάθησε να πουλήσει το παιδί που γέννησε!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 | 8:31 μ.μ.

 

Άλλο ένα στοιχείο που σοκάρει βλέπει το φως της δημοσιότητας για την φερόμενη ως βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας.


Η Σάσα Ρούσεφ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γεννήσει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στα τέλη Ιανουαρίου του 2013 και μάλιστα είχε συλληφθεί επειδή προσπάθησε να πουλήσει το παιδί που γέννησε.

 

Τότε της ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και αφέθηκε ελεύθερη!

 

Να σημειωθεί ότι εκείνο το παιδάκι που είχε προσπαθήσει να πουλήσει μεταφέρθηκε στο Ίδρυμα Άγιος Στυλιανός!

 

Ακόμα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, τον Ιανουάριο του 2009 η Σάσα Ρούσεφ είχε πουλήσει ξανά άλλο παιδί που πιθανόν να ήταν η μικρή Μαρία!

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...