ΤΟ "ΚΑΤΗΓΟΡΩ" ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ; (Βίντεο) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΤΟ "ΚΑΤΗΓΟΡΩ" ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ; (Βίντεο)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013 | 9:50 μ.μ.

 

Την κατάσταση στα χέρια τους θα πάρουν οι γονείς του άτυχου παιδιού που έπεσε σε αφύλακτο φρεάτιο στις νέες εργατικές κατοικίες.

Στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου θα διακομιστεί σήμερα το παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά την Κυριακή στο χώρο των νέων εργατικών κατοικιών. Όπως αναφέρουν σε δηλώσεις τους δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών "το παιδί τραυματίστηκε σε αφύλακτο φρεάτιο και η οικογένεια του παιδιού θα στραφούν δικαστικά κατά του εργολάβου του έργου".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share on facebookServic

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...