Συγκινεί ο 22χρονος Κωνσταντίνος: Με θέληση όλα γίνονται [Συγκλονιστικό βίντεο!!!] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συγκινεί ο 22χρονος Κωνσταντίνος: Με θέληση όλα γίνονται [Συγκλονιστικό βίντεο!!!]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 7 Απριλίου 2013 | 9:25 μ.μ.

353 Με αυτά τα λόγια ο 22χρονος σήμερα, Κωνσταντίνος δίνει το δικό του μήνυμα… σε όσους η ζωή παίζει περίεργα «παιχνίδια».
Πριν από τρία χρόνια ο νεαρός Κωνσταντίνος είχε, όπως ο ίδιος περιγράφει στη zougla.gr, πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσα τον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού στην περιοχή της κνήμης.
Σήμερα ο 22χρονος με την εφαρμογή ενός πρόσθετου μέλους έχει καταφέρει να έχει μια φυσιολογική και δραστήρια ζωή.
«Έφτιαξα ένα video με την πρόοδό μου και την αποκατάστασή μου ώστε να δώσω ελπίδα και κουράγιο σε άλλους πάσχοντες με παρόμοια και μη προβλήματα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

madata.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...