[Δελτίο τύπου Δήμου] - Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης για το Σχέδιο Πόλης περιοχών ΔΕ Παλλήνης [Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

[Δελτίο τύπου Δήμου] - Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης για το Σχέδιο Πόλης περιοχών ΔΕ Παλλήνης [Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 | 9:29 μ.μ.

IMG_9302

Μεγάλη ήταν η προσέλευση κατοίκων του Δήμου Παλλήνης στην εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά τη διαδικασία ένταξης στο σχέδιο πόλης των περιοχών της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, Άνω Μπαλάνας, Νοτίως Έδρας και Κάτω Μπαλάνας, που πραγματοποιήθηκε στον πολιτιστικό Χώρο Οινοποιείο Πέτρου την Τετάρτη 12.12.2012.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος μαζί με τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Μπάκα ενημέρωσαν αναλυτικά για τις εξελίξεις της ένταξης στο σχέδιο πόλης των παραπάνω πολεοδομικών ενοτήτων και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων κατοίκων. Επίσης έγινε μια γενικότερη ενημέρωση για την εξέλιξη των εντάξεων των υπολοίπων Πολεοδομικών ενοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης στην σύντομη εισαγωγή του ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή  εδώ και δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα το Σχέδιο Πόλης  για αυτό σήμερα μπορούμε και σας παρουσιάζουμε χειροπιαστά αποτελέσματα. Μεθοδικά και σχολαστικά προχωρούμε τις διαδικασίες και απεγκλωβίζουμε σταδιακά  υποθέσεις που είχαν κολλήσει για χρόνια και μάλιστα  σε ένα κράτος που έχει παραλύσει».

Ανάλογες εκδηλώσεις ενημέρωσης πρόκειται να γίνουν στο μέλλον και για τις υπόλοιπες πολεοδομικές ενότητες

Παρακολουθήστε την Συζήτηση ΕΔΩ

IMG_9294 πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...