«Φρένο» στο πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς σταθμούς Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Φρένο» στο πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς σταθμούς

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 | 9:55 μ.μ.

022

Την ακύρωση της σύμβασης της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης με τους φορείς υλοποίησης του προγράμματος για τη δωρεάν φιλοξενία 60.000 παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς αποφάσισε το Ζ΄ τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του υπουργείου Εργασίας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Σύμφωνα με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η υπογραφή των σχεδίων σύμβασης μεταξύ της ΕΕΤΑΑ και των επιλέξιμων φορέων υλοποίησης της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2012-2013 κωλύεται λόγω των διαδοχικών τροποποιήσεων της αρχικής προκήρυξης τόσο ως προς το ύψος της χρηματοδότησης της δράσης όσο και ως προς το διαθέσιμο ποσό ανά παιδί. Εξαιρούνται τα σχέδια σύμβασης που αφορούν τα παιδιά στα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και τις δομές προνήπιων με αναπηρία.

Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...