Παλλήνη: Κλεφτρόνια με οικολογική συνείδηση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Κλεφτρόνια με οικολογική συνείδηση

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 | 1:39 π.μ.

018 Άλλο ένα κρούσμα διάρρηξης αυτοκινήτου είχαμε προχθές το βράδυ στη Παλλήνη και πιο συγκεκριμένα στις Εργατικές κατοικίες 1.

Άγνωστοι αφαίρεσαν από Φ.Ι.Χ το πίσω τζάμι του, και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του απέσπασαν διάφορα αντικείμενα μικρής αξίας….

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος την επόμενη μέρα το πρωί παραξενεύτηκε που δεν υπήρχαν καθόλου θρύψαλα από το τζάμι και άρχισε να ψάχνει το χώρο γύρω από το  παρκαρισμένο  όχημά του.

Τελικά βρήκε το τζάμι άθικτο μέσα σε ένα κάδο ανακύκλωσης 40 μέτρα μακρύτερα από το σημείο που έγινε η διάρρηξη…..

Πάλι καλά……

* Η φωτογραφία είναι αρχείου από παρόμοιο τύπο οχήματος του παραπάνω περιστατικού που σας περιγράψαμε. Στο κύκλο διακρίνεται το τζάμι που αφαίρεσαν οι διαρρήκτες.

PALLINIPRESS

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...