Οικογενειακή τραγωδία, τρία ανήλικα αδέρφια κάηκαν ζωντανά! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οικογενειακή τραγωδία, τρία ανήλικα αδέρφια κάηκαν ζωντανά!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 | 4:35 μ.μ.

MATIDRAKRY_376472039 Οδύνη έχει ξεσπάσει στην Καβάλα από τον θάνατο τριών ανήλικων παιδιών ηλικίας 5, 7 και 15 ετών, που κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς και τα μικρότερα από τα επτά παιδιά της οικογένειας είχαν πάει στην περιοχή Μεσοχόρη της Καβάλας, όπου έμενε ο παππούς και η γιαγιά για το Σαββατοκύριακο. Ένα από τα πολλά που συνήθιζαν να τους επισκέπτονται.
Ξαφνικά στις 5 το πρωί ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα από την ξυλόσομπα στην μονοκατοικία.
Η γιαγιά, ο παππούς, οι γονείς και τα πέντε από τα επτά παιδιά της οικογένειας, που βρισκόντουσαν εντός του σπιτιού πρόλαβαν και βγήκαν. Όταν συνειδητοποίησαν όμως ότι τα υπόλοιπα δύο, ηλικίας 5 και 7 ετών είναι μέσα τους έπιασε «τρέλα».
Άρχισαν να καλούν τους γείτονες σε βοήθεια. Η φωτιά όμως πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις και δεν μπόρεσε κανείς να βοηθήσει…
Πήγε να σώσει τα αδέρφια του και πέθανε ο 15χρονος
Βλέποντας πώς είναι αδύνατον για τα δύο ανήλικα παιδιά να βγουν μέσα από τις φλόγες, ο 15χρονος αδερφός τους όρμησε στο εσωτερικό του σπιτιού με την ελπίδα ότι θα τα σώσει. Όμως δυστυχώς οι καπνοί ήταν έντονη και η φωτιά δεν άργησε να σκοτώσει τα άτυχα παιδιά.
Τα τρία αγοράκια απανθρακώθηκαν. Οι γονείς και οι γείτονες δεν έχουν λόγια. Η περιοχή έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ οι αρχές ψάχνουν να βρουν πώς προκλήθηκε η φωτιά, που οδήγησε στην τραγωδία. Τα άψυχα σώματα των παιδιών θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο της περιοχής, για να διενεργηθεί νεκροτομή.
Στο εργοστάσιο της ΔΕΗ εργαζόταν ο πατέρας – Καθηγήτρια γαλλικών η μητέρα
Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια με τα επτά παιδιά, μένει μόνιμα στην Καβάλα, καθώς ο άντρας εργάζεται στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και η μητέρα είναι καθηγήτρια Γαλλικών. Αγαπημένη τους εκδρομή ήταν στο σπίτι των παππούδων στην περιοχή Μεσοχόρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι και οι γονείς των ανήλικων παιδιών φέρουν ελαφρά εγκαύματα στο σώμα, ενώ έχουν υποστεί τεράστιο ψυχολογικό σοκ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...