Δημότης Παλλήνης: Τι κάνει η Δημοτική Αστυνομία; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημότης Παλλήνης: Τι κάνει η Δημοτική Αστυνομία;

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 | 1:29 π.μ.

PALLINIPRESS007 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ Η ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΟΥ ΨΑΡΑΔΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ.Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ.!!!!

Κ.Θ.
ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

http://www.facebook.com/groups/pallinionline/

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...