Γονείς: Κλείνουμε το σχολείο, ζητάμε να συνεχιστεί η μεταφορά των μαθητών Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γονείς: Κλείνουμε το σχολείο, ζητάμε να συνεχιστεί η μεταφορά των μαθητών

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 11:36 π.μ.


Οι γονείς πήγαν στο δημοτικό σχολείο, έκλεισαν τις πόρτες και έβαλαν το πανό. Δεν άντεξαν άλλο την κατάσταση να μην μπορούν να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο και αποφάσισαν να το κλείσουν.
''Ποιος είναι ο λόγος να μείνει ανοιχτό το σχολείο όταν τα παιδιά μας δεν μπορούν να έρθουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα." έλεγε ο πρόεδρος του συλλόγου Σίλας Βούλγαρης.
Όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς όταν σταμάτησε η μεταφορά των μαθητών με τα ταξί. "Ρωτάνε τους γονείς πως θα πάνε κάθε πρωί τα παιδιά τους στο σχολείο και πως θα τα πάρουν το μεσημέρι; Το πιο μακρινό χωριό από τα Βασιλικά απέχει 10 χιλιόμετρα." είπε στο evianews.com, ο πρόεδρος.

Μέχρι αορίστου, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό. Μπροστά στην κύρια είσοδο υπάρχει ένα πανό που λέει: ''Κλείνουμε το σχολείο, ζητάμε να συνεχιστεί η μεταφορά των μαθητών". 

evianews.com 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...