Έντονη αντίδραση του Δημάρχου Παλλήνης σχετικά με δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας για τα Προνοιακά Επιδόματα [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έντονη αντίδραση του Δημάρχου Παλλήνης σχετικά με δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας για τα Προνοιακά Επιδόματα [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 | 2:54 μ.μ.

ex027

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Παλλήνης σχετικά με δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας για τα Προνοιακά Επιδόματα.
Ο Δήμος Παλλήνης είναι υπεύθυνος για τα Προνοιακά επιδόματα όλης της Ανατολικής Αττικής χωρίς να έχει από την Κεντρική Διοίκηση την αντίστοιχη υποστήριξη αλλά αντιθέτως να παρατηρούνται από πλευράς Υπουργείου καθυστερήσεις που επιχειρείται στη συνέχεια να χρεωθούν στο Δήμο Παλλήνης.
Την Πέμπτη 7 Ιουνίου ο Δήμαρχος Παλλήνης φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ "Συμβαίνει Τώρα" με την Μαρία Σαράφογλου, μαζί με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Δ. Μπαλασόπουλο.

http://www.dimitriskarras.com/2012/06/blog-post_9579.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...