Πρόσκληση Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβούλίου την Τρίτη 12/6/2012 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρόσκληση Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβούλίου την Τρίτη 12/6/2012

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 | 11:32 π.μ.

ΔΗΜ_ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιθάκης 12,-Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 12 ΙΟΥΝΙΟΥ, του έτους 2012, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:

1. Λήψη απόφασης περί εκδίκασης ενστάσεων επί της ανάρτησης των διαγραμμάτων του Β2 σταδίου της Πολεοδομικής Μελέτης της μελέτης «Κτηματογράφηση-Πολεοδομική Μελέτη Επέκτασης –Πράξη Εφαρμογής εκτός Σχεδίου Περιοχών Κοινότητας Ανθούσας Αττικής».

2. Λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση και ανακατασκευή πλατείας Μακεδονίας ΔΕ Γέρακα», αρ. μελ. 05/11.

3. Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης εφαρμογής του έργου: «ΜΕΛΕΤΗ –ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ στο ΟΤ 619 της ΠΕ «ΚΕΝΤΡΟ», αρ. μελ. 01Α/2008.

4. Λήψη απόφασης για έγκριση τροποποίησης σχεδίων σε εντοπισμένα σημεία της μελέτης εφαρμογής του έργου: «ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ, ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ, ΧΩΡΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΑΚΑ», αρ. μελ. 14/2008.

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας διαγωνισμού σχετικά με τη μεταφορά μαθητών των σχολείων του Δήμου μας και του τρόπου δημοπράτησης.

6. Λήψη απόφασης περί συμμετοχής του Δήμου Παλλήνης στην υλοποίηση Σχεδίου Δράσης που αφορά στη δημιουργία νέων ή/και στη συνέχιση της λειτουργίας υφισταμένων ¨Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στην περιοχή κοινωνικής παρέμβασης που οριοθετείται στους Δήμους Αγίας παρασκευής και Παλλήνης της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο του Ειδικού Στόχου 1 του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4 «ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ», «Προώθηση της κοινωνίας και επαγγελματικής ενσωμάτωσης των ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων», του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

7. Λήψη απόφασης για έγκριση υλοποίησης εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Οσίας Ανθούσας κατά τη 1η εβδομάδα Ιουλίου 2012 και έγκριση δαπανών. 8. Λήψη απόφασης για ορισμό εκπροσώπου στις Γενικές Συνελεύσεις της «ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε.». Υπάλληλος του Δήμου μας παρακαλείται να επιδώσει την παρούσα.

Γέρακας, 08-06-2012

Ο Πρόεδρος

Λιακόπουλος Άγγελος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...