ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Δημιουργία Πίστας Jogging Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Δημιουργία Πίστας Jogging

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 | 2:07 π.μ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Συνεχίζουμε τα έργα
Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών

Άλλος ένας χώρος αναψυχής και άθλησης παραδόθηκε στου πολίτες του Δήμου Παλλήνης με την κατασκευή πίστας jogging στην πλατεία που βρίσκεται επί των οδών Κονδυλάκη και Βουτυρά στην γειτονιά της Μπαλάνας.

Με την πίστα jogging που κατασκευάστηκε από χυτό ελαστικό δάπεδο αναβαθμίστηκε η ήδη υπάρχουσα πλατεία, ενώ ταυτόχρονα δημιουργήθηκε ένας χώρος που οι κάτοικοι μπορούν να συνδυάσουν τον περίπατο με την γυμναστική. Ένας «κοινωνικός χώρος» που θα προσελκύει τους πολίτες στον ελεύθερο χρόνο τους αλλά και θα τους παρακινεί για μια χαλαρή καθημερινή άσκηση.  
Ο προϋπολογισμός των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 73.751,10€.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...