Οργή στον Παλληνιακό για την Αντωνίου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οργή στον Παλληνιακό για την Αντωνίου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 | 10:26 π.μ.

anatolikiattikinews_blogspot005
«Βράζουν» στην Παλλήνη με την διαιτητή του αγώνα με τον Νικηφόρου, την Ελένη Αντωνίου! Η ρέφερι της αναμέτρησης υπέπεσε σε πολλές λανθασμένες υποδείξεις και είναι λογικό οι φιλοξενούμενοι να έφυγαν από τον Γέρακα με πάρα πολλά νεύρα και παράπονα! Μάλιστα, η διαιτητής αποδοκιμάστηκε κατά την αποχώρησή της από το γήπεδο, από αρκετούς... αγανακτισμένος φίλους του Παλληνιακού που την περίμεναν εκεί!


Πολύ κακή η διαιτησία της, προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες...


Η Ελένη Αντωνίου με σκυμμένο κεφάλι
αποχωρεί απ...


Η Ελένη Αντωνίου κατά την αποχώρησή της από το
γήπεδο του Γέρακα, όπου έγινες αποδέκτρια
πολλών παραπόνων και διαμαρτυριών από
τους φιλοξενούμενους

http://palliniakosclub.blogspot.com/2011/10/blog-post_1596.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...