«Δήμος ισχυρός · Πόλη με όραμα» : Λέμε ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών περισυλλογής και διαχείρισης των απορριμμάτων - Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Δήμος ισχυρός · Πόλη με όραμα» : Λέμε ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών περισυλλογής και διαχείρισης των απορριμμάτων - Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 | 1:01 π.μ.

9


ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


ΠΑΛΛΗΝΗ 19-10-2011


Η Δημοτική Παράταξη «Δήμος ισχυρός · Πόλη με όραμα»  καταδικάζει την επιλογή της περιφέρειας Αττικής, που στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής, επιχείρησε  να μαζέψει τα σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους και στους άλλους κοινόχρηστους χώρους, λόγω της κινητοποίησης των εργαζομένων στους ΟΤΑ, στήνοντας απεργοσπαστικούς μηχανισμούς με ιδιωτικά συνεργεία και με ανασφάλιστους εργαζόμενους, έχοντας την Ελληνική Αστυνομία συνεργό, προστάτη και συμπαραστάτη στην παρανομία τους!!!

Εκφράζει την πλήρη αντίθεση του στα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της περισυλλογής και διαχείρισης των απορριμμάτων των δήμων που προωθούν η κυβέρνηση και η περιφέρεια και τη βούληση του να αντιταχθεί με κάθε μέσο που διαθέτει σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να παρέμβει στους  οργανισμούς  των δήμων και να οδηγήσει τους εργαζόμενους τους στην «εφεδρεία» - απόλυση.

Θεωρούμε ότι το επιχείρημα της Κυβέρνησης, για δήθεν!!! εξοικονόμηση πόρων και βελτίωση της εικόνας της Χώρας, με την ιδιωτικοποίηση του έργου της αποκομιδής των απορριμμάτων, είναι τουλάχιστον άστοχο, αν όχι εντεταγμένο σε σχέδιο απόλυσης δεκάδων χιλιάδων δημοτικών υπαλλήλων!!! θέλοντας για μια ακόμη φορά να ικανοποιήσει τα συμφέροντα των αδίστακτων  διαπλεκόμενων μεγαλοεργολάβων.

Εμείς ως Δημοτική Παράταξη, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, αλλά κυρίως οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα σταθούμε εμπόδιο στα σχέδια τους.

Το παραπάνω κείμενο θα το καταθέσουμε στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας, ώστε να αποτελέσει και Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Παλλήνης για την μη Ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών περισυλλογής και διαχείρισης των απορριμμάτων.

Από το Γραφείο Τύπου

http://polimeorama.blogspot.com/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...