Παλλήνη :Επιτέλους! Μια Δημοτική Παράταξη στηρίζει τους εργαζόμενους με Δελτίο Τύπου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη :Επιτέλους! Μια Δημοτική Παράταξη στηρίζει τους εργαζόμενους με Δελτίο Τύπου

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 | 3:55 μ.μ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ χαιρετίζει τους εργαζόμενους των ΟΤΑ και συμπαραστέκεται στον πολυήμερο και δίκαιο αγώνα τους.

Η πολιτική της κυβέρνησης και η εφαρμογή του Μνημονίου πλήττουν άμεσα και καίρια την Τοπική Αυτοδιοίκηση:
- Μεταφορά αρμοδιοτήτων χωρίς τους αντίστοιχους πόρους
- Περικοπή 3 δις μέχρι το 2013 από θεσμοθετημένα έσοδα
- Μαζικές απολύσεις εργαζομένων  
Όλα αυτά θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα σε κρίσιμους τομείς και υπηρεσίες των Δήμων. Καθαριότητα, πράσινο, βοήθεια στο σπίτι, παιδικοί σταθμοί και υπηρεσίες πρόνοιας θα οδηγηθούν σε συρρίκνωση και σε εξαφάνιση.
Το κενό που θα δημιουργηθεί, είναι έτοιμα να το καλύψουν μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα κερδοσκοπώντας σε βάρος των δημοτών.
Γι' αυτό ο αγώνας των εργαζομένων είναι αγώνας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την υπεράσπιση των συμφερόντων όλων των δημοτών και η νίκη τους θα είναι νίκη όλων μας.
Γι' αυτό δήμαρχοι, δημοτικές αρχές και δημοτικά συμβούλια έχουν χρέος να σταθούν συμπαραστάτες σ' αυτό τον αγώνα.
Καλούμε όλους τους δημότες να στηρίξουν και να σταθούν αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους των ΟΤΑ.
Μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους μικροεπαγγελματίες που με τους αγώνες τους ζητάνε την ανατροπή αυτής της πολιτικής και της κυβέρνησης που την εφαρμόζει.


Παλλήνη  17/10/2011

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...