Έρχεται το πρώτο υβριδικό πάρκο στα Σπάτα - ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΥΨΟΥΣ 75 ΕΚΑΤΟΜ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ REDS …… Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έρχεται το πρώτο υβριδικό πάρκο στα Σπάτα - ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΥΨΟΥΣ 75 ΕΚΑΤΟΜ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ REDS ……

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 | 12:00 π.μ.

anatolikiattikinews_blogspot080 Σε τροχιά υλοποίησης, βρίσκεται το πρώτο υβριδικό εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, ένα επενδυτικό σχέδιο, που αναμένεται να «ταράξει τα νερά» στον εμπορικό κόσμο. Με συνολική επένδυση 75 εκατ. ευρώ, η Reds (εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα) δημιουργεί το Smart Park στα Σπάτα, σε μία έκταση 91 στρεμμάτων, εκ των οποίων τα 30 θα διαμορφωθούν ως χώροι πρασίνου, ενώ στα 50.000 τ.μ. επιφανείας εμπορικών χώρων θα φιλοξενεί τις ισχυρότερες υπεραγορές και τα σημαντικότερα ονόματα (brand names) του λιανικού εμπορίου της χώρας. Το Smart Park θα αναπτυχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση, επένδυσης 55 εκατ. ευρώ και εμπορικής επιφάνειας 35.000 τ.μ. περίπου, θα λειτουργήσει εντός του 2011. Ήδη, η εταιρεία έχει συνάψει σε ποσοστό 80% περίπου μακροχρόνια εγγυημένα οριστικά συμβόλαια μίσθωσης με αντίστοιχες εξασφαλίσεις και βρίσκεται σε διαδικασία προχωρημένης διαπραγμάτευσης και προ-υπογραφής για το υπόλοιπο ποσοστό. Η δεύτερη φάση, επένδυσης 20 εκατ. ευρώ και εμπορικής επιφάνειας 15.000 τ.μ. περίπου, αναμένεται να ξεκινήσει περίπου ένα έτος, μετά το άνοιγμα της Α΄ φάσης, δηλαδή στο τέλος του 2012. Παρά την εκτίμηση ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά για το σύνολο του λιανεμπορίου, παράγοντες της αγοράς αναφέρουν ότι το Smart Park στα Σπάτα, μαζί με το γειτονικό εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Designer Outlet Athens, το οποίο έχει ανοίξει τις πύλες του εδώ και μερικούς μήνες, δημιουργούν το μεγαλύτερο οργανωμένο εμπορικό πόλο στην Ελλάδα, τοποθετώντας την περιοχή των Σπάτων στο «χάρτη» των εμπορικών και τουριστικών προορισμών.

Υβριδικό

Το Smart Park αποκαλείται υβριδικό πάρκο γιατί ενσωματώνεται με τη φύση, ενώ συνδυάζει την εμπορική δραστηριότητα, με το πράσινο και τη ψυχαγωνία, όπως κινηματογράφοι (Village), καταστήματα εστίασης και πάρκο αναψυχής (fun park).  Το Smart Park θα αναπτυχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση, επένδυσης 55 εκατ. ευρώ εμπορικής επιφάνειας 35.000 τμ περίπου, στην οποία θα φιλοξενήσει ονόματα του χώρου του λιανεμπορίου όπως Jumbo, Carrefour, Dixons (Κωτσόβολος), Hondos Center Intersport, Apple Premium Reseller. Η δεύτερη φάση, επένδυσης 20 εκατ. ευρώ και εμπορικής επιφάνειας 15.000 τ.μ. περίπου, για την οποία έχουν υπογραφεί προσύμφωνα μίσθωσης κατά 100%, αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του 2012 και θα φιλοξενεί την Village Cinemas και την Praktiker. Το Smart Park διαθέτει ελκυστικούς ελεγχόμενους κοινόχρηστους χώρους, παιδική χαρά, βοτανικό κήπο και χώρους υψηλής φύτευσης όπου οι επισκέπτες, πέρα από τις αγοραστικές τους συνήθειες, θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να έρθουν σε επαφή με τη φύση, όπως σημειώνει η διοίκηση της REDS. Σημειώνεται ότι το Smart Park αναπτύσσεται στην περιοχή «Γυαλού» του Δήμου Σπάτων, στο τέλος του κλάδου της Αττικής Οδού προς τη Ραφήνα, είναι όμορο με το McΑrthurGlen Designer Outlet Athens και δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

http://www.pixidanews.gr/09/10/2011/2945/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...