Πρώτος ξανά ο Παλληνιακός (3-1 τον Κουβαρά)! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρώτος ξανά ο Παλληνιακός (3-1 τον Κουβαρά)!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 | 11:04 μ.μ.

Έπιασε ξανά κορυφή στην βαθμολογία ο Παλληνιακός! Κέρδισε πριν λίγη ώρα τον Κουβαρά στην Παλλήνη 3-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Νικολακάκη στο γήπεδό του από τον Νικηφόρο (0-3), βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση μαζί με τον Νικολακάκη. Τα γκολ για τον Παλληνιακό οι Καρπούσης (48’, 86’) και Ζώκος (60’ με πέναλτι). Για τον Κουβαρά είχε μειώσει σε 2-1 ο Πλάκα (73’).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μαυρομάτης, Αλβανός, Κόντος (76’ Σταθόπουλος), Καρακάσης, Κοκκινάκης, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Καρπούσης, Κοβάνης (63’ Γεωργάτος), Ζώκος, Ρουφαγάλας (69’ Μπούρας).
ΚΟΥΒΑΡΑ: Κοντίνος, Χατζής, Δημητρακόπουλος, Γιαννόπουλος (71’ Μπικλής), Στουραϊτης, Καζάς, Φιλίππου, Μακρής, Πλάκα, Ζακελάρι, Πρίφτης (46’ Κόστα).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...