Δήλωση Γιώργου Σμέρου για την απώλεια του Θανάση Μπαλή Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήλωση Γιώργου Σμέρου για την απώλεια του Θανάση Μπαλή

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 23 Αυγούστου 2011 | 2:52 μ.μ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΕΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
«ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ - Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ»
(πρ. Δήμαρχος Παλλήνης)
Σαλαμίνος 12 – Παλλήνη - Τ.Κ. 15351
Τηλ. Γραφ : 2106034800-900

FAX : 2106034990
Κιν. : 6932294100

e-mail : gsmeros@hacsnet.gr
website : www.gsmeros.gr

ΘΕΜΑ: Δήλωση για την απώλεια του Θανάση Μπαλή

123 Ένας συνεπής και έντιμος αγωνιστής δεν είναι πια ανάμεσα μας. Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στους λαϊκούς αγώνες και στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος από όποια θέση με ευσυνειδησία υπηρέτησε σε κοινωνικό, αυτοδιοικητικό και πολιτικό επίπεδο.

Για αυτό και η θλίψη όλων μας την Κυριακή δεν ήταν μόνο για τον αγαπημένο φίλο και ασυμβίβαστο πολιτικό. Ήταν και η αίσθηση ότι όλοι εμείς οι φίλοι, οι συνάδελφοι και οι σύντροφοι του Θανάση Μπαλή μένουμε πραγματικά φτωχότεροι.

Η παρακαταθήκη του από την παρουσία του στα δρώμενα της Ανατολικής Αττικής είναι πολύτιμη για εμάς. Πάλεψε με πείσμα και θάρρος, πολλές φορές σε αγώνες άνισους και χωρίς την βοήθεια που έπρεπε να έχει, για το συμφέρον των πολιτών της Ανατολικής Αττικής με αταλάντευτη, όμως, πίστη όπως του αναγνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι.

Χάθηκε τόσο άδικα, τόσο σύντομα. Η γη που τόσο αγάπησε και τίμησε με την παρουσία του, στην περιοχή του Πολυδενδρίου και του Καπανδριτίου, τον υποδέχτηκε πρόωρα, σαν να βιαζόταν να τον υποδεχτεί κοντά της.

Με τον Θανάση συμπορευτήκαμε σε εποχές δύσκολες αλλά και όμορφες. Αυτούς τους κοινούς μας αγώνες θα θυμάμαι πάντα με νοσταλγία. Οι σκέψεις όλων μας είναι δίπλα στην οικογένεια του, την αγαπημένη του σύζυγο Ελένη και στα δύο υπέροχα παιδιά του, την Έλια και τον Σπύρο.

Εκλεκτέ συνάδελφε και αγαπημένε φίλε, Θανάση,

Καλό Ταξίδι

Γιώργος Σμέρος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...