Δημοτικός Κινηματογράφος CINE GERAKAS- Η περίπτωση Λάρι Κράουν Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημοτικός Κινηματογράφος CINE GERAKAS- Η περίπτωση Λάρι Κράουν

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 17 Ιουλίου 2011 | 10:23 μ.μ.

 

krown Από ΠΕΜΠΤΗ 14 Έως ΤΕΤΑΡΤΗ 20 Ιουλίου

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΡΙ ΚΡΑΟΥΝ
LARRY CROWN
Σκηνοθεσία: Τομ Χανκς
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Τζούλια Ρόμπερτς
Διάρκεια: 99 λεπτά
Ώρες προβολών: 21.00 & 23.00 (Δύο προβολές)

Όταν ο Λάρι Κρόουν απολύεται ανεξήγητα από τη θέση του ως υπάλληλος καταστήματος, συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα για κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Πνιγμένος στα χρέη και χωρίς προσανατολισμό, επιστρέφει στα θρανία, πηγαίνοντας ξανά στο πανεπιστήμιο. Εκεί θα κάνει παρέα με μια ομάδα μαθητών που οδηγούν βέσπες, ενώ θα νιώσει μια ιδιαίτερη έλξη για την καθηγήτριά του. Η ταινία αναφέρεται με γλυκό και συνάμα αστείο τρόπο στις μικρές εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η ζωή, στη δύναμη για νέα ξεκινήματα και στις αλλαγές που μας καθορίζουν.
Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τομ Χανκς και Τζούλια Ρόμπερτς ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά το 'Charlie Wilson's War' και συμπρωταγωνιστούν σε μια υπέροχη κωμωδία, που σκηνοθετεί ο ίδιος ο Τομ Χανκς. Το σενάριο συνυπογράφουν οι Τομ Χανκς και Νία Βαρντάλος.

 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ : ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ

[Τρωκτικό Παλλήνης]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...