Σχόλιο για το: Σχετικά με τη χρηματοδότηση της συμμετοχής παιδιών στους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σχόλιο για το: Σχετικά με τη χρηματοδότηση της συμμετοχής παιδιών στους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 17 Ιουλίου 2011 | 9:29 μ.μ.

Σχόλιο για το: Σχετικά με τη χρηματοδότηση της συμμετοχής παιδιών στους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας

Αγαπητέ κ Καρρά,

5411_ph1 αν διαβάσετε προσεκτικά την επιστολή του κυρίου (που δεν τον ξέρω προσωπικά για να σας προλάβω) στην εφημερίδα, στην οποία ουσιαστικά απαντάτε, αναφέρει στο τέλος... "θα θεωρούσα επιτυχία αν τα 301 παιδιά του προγράμματος ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ των θέσεων των παιδιών που ήδη εξυπηρετούν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας". Εσείς στο κείμενο σας αναφέρετε "Στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας υπάρχουν, πέρα από τις 286 θέσεις, άλλες 120 περίπου θέσεις οι οποίες θα καλυφθούν με τις διαδικασίες του Νομικού Προσώπου και από τις οποίες δεν εξαιρούνται οι Δημόσιοι Υπάλληλοι. " άρα ουσιαστικά λέτε κι εσείς πως 120 θέσεις μένουν για όλα τα υπόλοιπα παιδιά!!! Συνεπώς, ο,τι καλό δουν (ειδικά)αυτά τα παιδάκια των δημοτικών παιδικών σταθμών φέτος στον τόπο μας θα οφείλεται στην αναζήτηση πόρων από τη μεριά του Δήμου μας μέσω του προγράμματος αυτού, αλλά τι γίνεται για τα υπόλοιπα παιδιά? Ποια είναι η κοινωνική παροχή του δήμου μας? Για τα παιδιά των υπολοίπων εργαζομενων (και ειδικά στο Δημόσιο και μάλιστα όσων δεν είμαστε στα ρετιρέ) γονέων του Δήμου μας που δεν έχουν γιαγιάδες η παππούδες να τα προσέχουν? Κατανοώ το πρόβλημα των χώρων και του προσωπικού, αλλά είμαστε ένα μεγάλος δήμος με μεγάλες ανάγκες που διαρκώς θα αυξάνονται και λόγω της μετακίνησης του πληθυσμού προς την περιοχή μας. Επίσης, εσείς (η νέα δημοτική αρχή) ανεβάσατε ψηλά τον πήχη προσδοκιών μας και δικαιολογημένα συνεπώς περιμένουμε πολλά πράγματα από εσάς! Σας παρακαλώ μόνο μην αρχίσετε να μιλάτε για μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και οικονομικές περικοπές! Από παντού να κόψετε, μην κόψετε από τις παροχές στα παιδιά μας και ειδικά από τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για εμάς που βαλλόμαστε από παντού και σε όλα τα επίπεδα! Ειδικά οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουμε γίνει ο εύκολος σάκος του μποξ για όλους! Η κοινωνία μας ρίχνει το "ανάθεμα" με μια πρωτόγνωρα ανατριχιαστική ευκολία! Λες και για όλα φταίμε εμείς! Προσωπικά ως απασχολούμενη στο Δημόσιο Τομέα ψάχνω να βρω τι θα κάνω με το παιδί μου, καθώς πεποίθηση μου (πλέον) είναι ότι ελπίδα δεν υπάρχει για εμάς και τα παιδιά μας! Βέβαια τα λεφτά που μου ζητάνε οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί είναι ως τώρα έξω από τις δυνατότητές μου.
Σας ευχαριστώ πολύ!

ΥΓ Υπογράφω ως ανώνυμη, γιατί δεν είμαι πεπεισμένη πως ό,τι πω δε θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου! Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο τελικά!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...