Παλλήνη : Δείτε και ακούστε με ψυχραιμία την τοποθέτηση Βελιώτη στο Δ.Σ. 19/7/2011 (video) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη : Δείτε και ακούστε με ψυχραιμία την τοποθέτηση Βελιώτη στο Δ.Σ. 19/7/2011 (video)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 | 3:16 μ.μ.

VELIOTIS Σας προτρέπουμε να παρακολουθήσετε το παρακάτω (video) με την απαραίτητη ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ αφού τέτοιου είδους τοποθετήσεις αιρετών στο Δήμο Παλλήνης προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα αλλά και  την πλήρη αγανάκτηση των πολιτών που πλήττονται βάναυσα από το μεσοπρόθεσμο.
Εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να σχολιάσουμε τέτοιου είδους τοποθετήσεις αφού τις θεωρούμε άκομψες και χωρίς αισθητική…  Θυμίζουμε όμως στον κ. Βελιώτη ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν οι επιστολές που έγραφε με όλες τις ιδιότητές του στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, από επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού έως διαγραμμένος από την Δημοτική του ομάδα.
Δεν αναφέρουμε σκόπιμα την επιστολή στήριξης στο Νίκο Έξαρχο μια που βρισκόμαστε σε πλήρη αδυναμία να την ερμηνεύσουμε…

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΑΚΑ.

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΨΗΦΟΥς ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ.

ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...