Τρωκτικό Παλλήνης: Δήμαρχος Παλλήνης – Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής 0 - 4 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τρωκτικό Παλλήνης: Δήμαρχος Παλλήνης – Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής 0 - 4

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 | 4:23 μ.μ.

003  

Δήμαρχος Παλλήνης – Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής 04
(εκτός έδρας)
Αποσύρθηκαν και τα τέσσερα θέματα που ζήτησε ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής κος Γιάννης Πολυχρονάκος με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Παλλήνης κο Ζούτσο .
Τα θέματα που αποσύρθηκαν από το Δημοτικό συμβούλιο της 19/07/2011 προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων όλη την εβδομάδα. Στην ψήφιση διαφόρων αμοιβών αντέδρασαν όχι μόνο οι δημότες (το είδατε σε διάφορα blogs), αλλά και αρκετοί από το εσωτερικό της δημοτικής ομάδας του κου Ζούτσου.

Δείτε τα θέματα που αποσύρθηκαν:
16. Λήψη απόφασης για καταβολή Εξόδων Παράστασης στον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».
17. Λήψη απόφασης για καταβολή Εξόδων Παράστασης στον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλλήνης».
18. Λήψη απόφασης για καταβολή Εξόδων Παράστασης στον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλλήνης».
23. Λήψη απόφασης για αποζημίωση του Αντιπροέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς  Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης».

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ένα μεγάλο Γιάννη συγχαρητήρια!!!

Γιατί όπως λέει και ένας φίλος “Ευτυχώς που προλαβαίνεις κάποια πράγματα ως Γραμματέας Νεολαίας γιατί αν περιμέναμε από τον γραμματέα Νομαρχιακής σωθήκαμε!!!”




ΤΡΩΚΤΙΚΟ
Τρωκτικό Παλλήνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...