Το μήνυμα του νέου προέδρου του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΎ ΑΟ Θεοχάρη Λευτέρη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το μήνυμα του νέου προέδρου του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΎ ΑΟ Θεοχάρη Λευτέρη

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 | 8:54 μ.μ.




Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα μέλη του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΎ ΑΟ που με τίμησαν με την ψήφο τους στη γενική συνέλευση του συλλόγου δίνοντας μου την τιμητική θέση του προέδρου.
Παραλληλα να ευχαριστήσω  και να συγχαρώ και τα υπόλοιπα μέλη του νέο εκλογέντος ΔΣ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους.
Γνωρίζοντας την ευθύνη που αναλαμβάνω απέναντι σε ένα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, δεσμεύομαι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι για τη σεζόν 2024  2025. 
Κρατώντας τη σημαία του συλλόγου ψηλά σε όλα τα επίπεδα.
Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας και σας καλούμε να είσαστε η δύναμη μας ωστε το έργο που αναλαμβάνουμε   να είναι αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου.
Επίσης ευχαριστώ τον απερχόμενο πρόεδρο  Βορβολάκο Δημήτρη  γιατί δέσμευσή του ότι θα είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. 
 
       Ο Πρόεδρος 

ΘΕΟΧΆΡΗΣ ΛΕΥΤΈΡΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...