Παλλήνη: Νέα διάκριση για την Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού "Lilac Fairy" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Νέα διάκριση για την Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού "Lilac Fairy"

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 | 11:36 μ.μ.



Η αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού "Lilac Fairy" της Ανδρουτσοπούλου Αγγελικής με έδρα την Παλλήνη, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 συμμετείχε στον ετήσιο Εθνικό διαγωνισμό Danse Prix de La Grece, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Σχολών Ελλάδος – Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ.

Η σχολή συμμετείχε στην κατηγορία Kids (ηλικίας 8-9) και με χρογραφία της Ανδρουτσοπούλου Αγγελικής.




Οι μικρές χορεύτριες Κατερίνα και Φαίη απέσπασαν μετάλλιο, με βαθμολογία 80,2/100. Η κριτίκή επιτροπή αποτελούνταν από διακεκριμένους ανθρώπου του χορού, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.




Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος εκατοντάδες σπουδαστές και μαθητές χορού από Σχολές, από όλη την Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ACS (American Community Schools) με διακεκριμένους καθηγητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...