Παλλήνη: Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα και ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα και ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 | 12:22 μ.μ.




Ο 52χρονος άκουσε θόρυβο μέσα στο σπίτι του και μετά από λίγο βρέθηκε μπροστά στους δύο δράστες

Επίθεση από δύο ληστές δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/1) ένας 52χρονος μέσα στο σπίτι του στην Παλλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 20.00 το απόγευμα όταν οι δύο δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, πιθανόν από ανασφάλιστο παράθυρο, και άρχισαν να ψάχνουν τον χώρο για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ο 52χρονος άκουσε θόρυβο και μετά από λίγο βρέθηκε μπροστά στους δύο δράστες. Τότε εκείνοι του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και, στη συνέχεια, έγιναν «καπνός».

Ο άνδρας μετέβη με δικά του μέσα στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή Πρώτο Θέμα 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...