Χρήστος Αηδόνης: Ο Δήμος Παλλήνης αλλάζει! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χρήστος Αηδόνης: Ο Δήμος Παλλήνης αλλάζει!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 | 12:36 μ.μ.



Ο Δήμος Παλλήνης αλλάζει! Ο Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης συναντά τις/τους Διευθύντριες/ντές Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
- Για πρώτη φορά Δήμαρχος στην Παλλήνη συναντά τις διευθύνσεις των Σχολικών Μονάδων

- Νέα εποχή για τον Δήμο Παλλήνης. Μία συνάντηση Δημάρχου με τις διευθύνσεις των Σχολικών Μονάδων, που θα έπρεπε να αποτελεί ρουτίνα, για τον Δήμο Παλλήνης συνιστά είδηση!

- Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, στις 10 και 12 Ιανουαρίου 2024, με τις/τους Διευθύντριες/ντές Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και όπως και μετά τη συνάντηση με τις υπεύθυνες των Βρεφονηπιακών Σταθμών (9 Ιανουαρίου) διαπιστώθηκε η μεγάλη απόσταση που υπήρχε μεταξύ της προηγούμενης Διοίκησης του Δήμου με τους επικεφαλής νευραλγικών δομών και συνεπώς και με τα πραγματικά προβλήματα των κοινοτήτων Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης και ιδιαιτέρως της Νέας Γενιάς.

- Κατά τις συναντήσεις που είχε ο Δήμαρχος με τις διευθύνσεις των Σχολείων, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα πολλά και σημαντικά κτιριακά και λειτουργικά προβλήματα, τα θέματα ασφάλειας των χώρων, την αποτελεσματικότητα και την ανταπόκριση του Δήμου, κ.α. , ενώ οροθετήθηκε και ο νέος τρόπος συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή.

- Ο κ. Αηδόνης μετά το πέρας των συναντήσεων δήλωσε:
«Έκπληξη διαπιστώσαμε στα μάτια των Διευθυντριών και Διευθυντών των Σχολείων μας. Δεν τους είχε ξανασυναντήσει Δήμαρχος, συνολικά και συλλογικά προκειμένου όλοι να αναφερθούν ανοιχτά στα προβλήματα που απασχολούν τη Σχολική Κοινότητα. Η κοινή Γνώση για πολλά θέματα σε αυτό τον Δήμο αποτελεί ζητούμενο. Είμαστε αποφασισμένοι, να φέρουμε όλα τα προβλήματα στο φως! Καμία έκπτωση, καμία ωραιοποίηση. Όλοι οι Δημότες πρέπει να γνωρίσουν ποιες είναι οι υποδομές της πόλης, ποια η συνεργασία του Δήμου με κρίσιμες θεματικές και χωρικές κοινότητες και ποιο είναι το σημείο αφετηρίας του έργου και της αποτελεσματικότητάς μας. Διότι όλοι πρέπει να μάθουν την αλήθεια. Ιδιαιτέρως για τα ζητήματα που αφορούν στα παιδιά μας θα είμαστε πολύ αυστηροί. Ο Δήμος έχασε στο παρελθόν πολλές ευκαιρίες για χρηματοδοτικά εργαλεία αλλά και απείχε από προσκλήσεις προκειμένου να ενταχθεί σε προγράμματα κατασκευής νέων Σχολείων. Και αυτό σε μία περιοχή που διαρκώς αυξάνεται ο πληθυσμός της. Προτεραιότητά μας στην παρούσα φάση, είναι να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στις υπάρχουσες δομές, αλλά και παράλληλα και τάχιστα να αναζητήσουμε χώρους και πόρους προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση νέων σύγχρονων Σχολικών Δομών στον Δήμο μας. Επιπλέον ο διάλογος με τη Σχολική κοινότητα θα συνεχιστεί αμείωτος, τόσο με τις Διευθύνσεις των Σχολείων μας, όσο και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Το έργο τους είναι σημαντικό, είναι σπουδαίο και εμείς οφείλουμε να τους στηρίξουμε. Αποτελούν το πιο ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας και ο νέος Δήμος Παλλήνης θα είναι δίπλα τους».

- Στις συναντήσεις παρόντες η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας Φιλίτσα Δασκαλάκη, και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και αρμόδιοι για τα θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Στέφανος Σταυρινούδης και Βίκυ Κακαμπούκη αντίστοιχα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...