Χρήστος Αηδόνης: Πολύ σύντομα η πρόοδος και αλλαγή θα είναι ορατή!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χρήστος Αηδόνης: Πολύ σύντομα η πρόοδος και αλλαγή θα είναι ορατή!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 | 7:40 μ.μ.



Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, με τις υπεύθυνες των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Φιλίτσας Δασκαλάκη και του Γ. Γραμματέα του Δήμου Γιώργου Δριβάκου.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα γενικότερα ζητήματα των Βρεφονηπιακών Σταθμών, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ εξετάστηκε το νέο καθεστώς λειτουργίας τους από τη στιγμή που η διοικητική τους ευθύνη – λόγω κατάργησης του υπεύθυνου νομικού προσώπου – περιέρχεται ολοκληρωτικά στον Δήμο.
Ο κ. Αηδόνης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Η κατάσταση λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών ενός Δήμου πρέπει να είναι άριστη. Η προσπάθεια είναι καθημερινή και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό πράττουν οι υπεύθυνες των δομών αυτών αλλά και στο σύνολο το προσωπικό τους. Από την ενημέρωση που είχαμε, αλλά και από τις αυτοψίες που διενεργούμε, προκύπτουν θέματα υποστελέχωσης τα οποία θα πρέπει να καλύψουμε. Επίσης θα πρέπει να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, όπως και των υποδομών. Χωρίς πολλά λόγια, θα κάνουμε το καλύτερο για παιδιά μας και τις οικογένειές τους, Πολύ σύντομα η πρόοδος και αλλαγή θα είναι ορατή».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...