Χρήστος Αηδόνης: Ο Νέος Δήμος Παλλήνης μόλις ξεκίνησε Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χρήστος Αηδόνης: Ο Νέος Δήμος Παλλήνης μόλις ξεκίνησε

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 | 11:00 π.μ.



Η μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια του συνδυασμού μας «Έξυπνη και Ανθρώπινη Πόλη» συναντήθηκε χτες το βράδυ, για πρώτη φορά στο Δημαρχείο του Δήμου Παλλήνης.

Ευχαρίστησα όλη την ομάδα υποψηφίων, συνεργατών, στελεχών που πλαισίωσαν αυτή τη σπουδαία προεκλογική προσπάθεια, για να Αλλάξουν η Ανθούσα, ο Γέρακας και η Παλλήνη, τη δική τους Σελίδα.
Στις 8 Οκτωβρίου τα καταφέραμε.
Και η Νίκη ανήκει στον κάθε Δημότη ξεχωριστά και στον Δήμο συνολικά γιατί ξαναβρήκε τη δύναμη να ελπίζει!




Προσωπική και συλλογική δέσμευση, να διοικηθεί ο Δήμος μας με διαφάνεια, πολυσυμμετοχικότητα, οικονομική σύνεση και με μόνο γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του Δημότη.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να συμβάλλουν στο ταξίδι που θα κάνουμε, για να μεταμορφώσουμε τις γειτονιές μας σε χώρους ανθρώπινους και σύγχρονους.




Όλα τα καλά είναι μπροστά μας. Με σύνθεση, σύμπνοια, σχέδιο και πολλή δουλειά. Ετοιμαζόμαστε για την 1η Ιανουαρίου. Το δείγμα γραφής μας θα είναι ισχυρό.

Ο Νέος Δήμος Παλλήνης μόλις ξεκίνησε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...