Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη Πόλεις Για Να Ζεις: κ. Καλαντζή, για να «ανεξαρτητοποιηθείς» από μία δημοτική παράταξη, θα πρέπει πρώτα να έχεις συμμετάσχει σε αυτήν Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη Πόλεις Για Να Ζεις: κ. Καλαντζή, για να «ανεξαρτητοποιηθείς» από μία δημοτική παράταξη, θα πρέπει πρώτα να έχεις συμμετάσχει σε αυτήν

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 | 7:02 μ.μ.








ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ «ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ»

Πληροφορηθήκαμε σήμερα, 13.07.2023, μέσω του διαδικτύου, την ανεξαρτητοποίηση του κ. Νεκτάριου Καλαντζή από την παράταξή μας «Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη Πόλεις Για Να Ζεις».

Περιττή η κίνηση αυτή του κ. Καλαντζή, καθώς για να «ανεξαρτητοποιηθείς» από μία δημοτική παράταξη, θα πρέπει πρώτα να έχεις συμμετάσχει σε αυτήν. Για να είσαι «δημοτικός σύμβουλος», έστω και «ανεξάρτητος», θα πρέπει πρώτα να έχεις λειτουργήσει ως δημοτικός σύμβουλος. Και για να μιλάς για «αυτοδιοικητική διαδρομή» και να αυτοαποκαλείσαι «αυτοδιοικητικός» (νέος ή παλιός) θα πρέπει να ασχολείσαι πραγματικά με τον τόπο σου.

Ο κ. Καλαντζής, λοιπόν, ο οποίος, όπως και στην προηγούμενη δημοτική θητεία 2014-2019, έτσι και από το 2019 μέχρι και σήμερα, ήταν παρών σε μόλις 4-5 από τις 40 και πλέον συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, για λίγα συνήθως λεπτά και πάντα σε ρόλο απλού παρατηρητή… Ο κ. Καλαντζής που δεν έλαβε το λόγο έστω μία φορά στις λιγοστές εμφανίσεις του στις «δια ζώσης» συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά ούτε και σε όσες έγιναν με τηλεδιάσκεψη στη διάρκεια της πανδημίας, όταν είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε που και που ως ένα …. ονοματεπώνυμο στις οθόνες μας… Ο αιωνίως εξαφανισμένος κ. Καλαντζής …αποχωρεί τώρα και τυπικά από την δημοτική μας παράταξη, έχοντας από την πρώτη στιγμή επιλέξει να απαξιώνει, με την παντελή απουσία του από τα Δημοτικά Συμβούλια και τα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Παλλήνης, την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε δύο φορές δημοτικός σύμβουλος, τους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά κυρίως, τους συμπολίτες του που τον τίμησαν με τη ψήφο τους.

Έχει μάλιστα το θράσος να αναφέρει, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης έχει «ολοκληρώσει την αυτοδιοικητική της πορεία» και «έχει καταργηθεί». Υπενθυμίζουμε λοιπόν στον κ. Καλαντζή, ότι η τρέχουσα θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης λήγει την 31.12.2023. Και, μέχρι τότε, ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλεγήκαμε -όπως και αυτός- με την παράταξη «Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη Πόλεις Για Να Ζεις», θα συνεχίσουμε να επιτελούμε, με το ίδιο σθένος, το έργο της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης που μας εμπιστεύτηκαν οι δημότες, μέσα και έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν ήταν και αυτός εκεί, θα μας είχε παρακολουθήσει!

Γνωρίζουμε εδώ και χρόνια, αλλά δεν δικαιολογούμε, την αγωνία του κ. Καλαντζή να εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος, για να διατηρήσει τον τίτλο του «νέου αυτοδιοικητικού» και του αιώνιου Πρόεδρου της «Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών». Διαχρονικά, αυτή η αγωνία και το προσωπικό του συμφέρον, τον καθοδηγούν στις επιλογές του…

Δεν επιτρέπουμε όμως στον κ. Καλαντζή να αμφισβητεί, πόσο μάλλον να καταργεί, με αήθεις χαρακτηρισμούς, τους κόπους και την πορεία μίας ολόκληρης παράταξης, του επικεφαλής της και των δημοτικών συμβούλων της, τους οποίους πριν από δύο μόλις μήνες, εκλιπαρούσε να στηρίξουν τη βουλευτική του υποψηφιότητα.

Γιατί εμείς ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ έχουμε:
Το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, που επιβάλλει την
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ στο Δήμο Παλλήνης

Προτού τον αφήσουμε στην κρίση των πολιτών του Γέρακα, της Ανθούσας και της Παλλήνης, ας υπενθυμίσουμε (και) στον κ. Καλαντζή, όσα διατρανούσε στο παρελθόν, πάντα λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, πριν … εξαφανιστεί και πάλι…






ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
«ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...