Μερτύρης Παναγιώτης: Ενωμένοι μπορούμε! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης Παναγιώτης: Ενωμένοι μπορούμε!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 | 10:37 μ.μ.


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, 


Οι εκλογές τις 21ης  Μαΐου αποτελούν παρελθόν. 

Ο ελληνικός λαός με τον πλέον σαφή τρόπο κατέγραψε την βούληση του. Μπροστά μας ξεπροβάλλουν νέες προκλήσεις, νέες ευθύνες και  μάχες. 

Μια εξ αυτών είναι και η μάχη για την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Μια μάχη που πρέπει με ενισχυμένο το αίσθημα της ευθύνης να αντιμετωπίσουμε, γιατί αφορά το μέλλον μας. 

Όλοι γνωρίζετε την αγάπη μου για τον τόπο μας. Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το καλό της πόλης μας συμμετείχα ως επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ σε δυο συναπτές εκλογικές αναμετρήσεις. 

Σήμερα, μπορώ να πω με σιγουριά, πως σε αυτή την μάχη δεν χωρούν ηγεμονισμοί, ούτε και συμπεριφορές, που θα μας αποπροσανατολίσουν. Η αυτοδιοίκηση και το στοίχημα που έχουμε θέσει για τον δήμο Παλλήνης ενώνει ευρύτερες δυνάμεις, πέρα από κομματικά όρια. Πιστεύω ακράδαντα πως υπάρχουν ικανά στελέχη  σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Αντίπαλος μας είναι η παθογένεια , η αδράνεια, η αδιαφάνεια, η αναποτελεσματικότητα και η τεράστια υστέρηση, στην οποία μας έχει καθηλώσει η παρούσα δημοτική αρχή. Αυτήν τη μάχη μπορούμε και πρέπει να τη δώσουμε ενωμένοι, χωρίς τη σημαία της κομματικής μας ταυτότητας. 

Είναι μια μάχη που μας αφορά όλους και χωρούν όλοι. 

Είναι μια μάχη που αφορά το αύριο των παιδιών μας.

Είναι μια μάχη απέναντι σε ένα καθεστώς 20 ετών, που δεν έχει να επιδείξει τίποτα, όλα τα χρόνια της διαχείρισης του, παρά μόνο τη διευθέτηση των προσωπικών συμφερόντων των ημετέρων. 

Σε αυτήν τη μάχη αποφασίσαμε ως παράταξη ~ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ~ να είμαστε παρόντες και να συμπορευθούμε με τον Χρήστο Aηδόνη για τη δημιουργία μιας νέας παράταξης που θα χαρίσει στις επόμενες γενεές μια ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ. Μια συμπόρευση που έχει ως προτεραιότητα να αναδείξει το δήμο Παλλήνης ως πόλη πρότυπο και ισχυρό περιφερειακό κέντρο της Αν. Αττικής. Που αφορά την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της πόλης και θα απαντά στις προσδοκίες και τις ανάγκες των δημοτών μας. 

Σε αυτήν την πρόκληση απαντάμε θετικά και καλούμε κάθε πολίτη, που πιστεύει στο όραμα μια καλύτερης πόλης να συμπορευτεί μαζί μας.

Ενωμένοι μπορούμε.

Παναγιώτης Μερτύρης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...