Μερτύρης: Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στην νοοτροπία του κου Ζούτσου αλλά και των γύρω του. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στην νοοτροπία του κου Ζούτσου αλλά και των γύρω του.

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 | 10:57 π.μ.




Είχα πει στις 27 Μαρτίου του 2022 με αφορμή τη συνηθισμένη κομπορρημοσύνη που διακρίνει τον κ. Ζούτσο, όταν περιφέρεται από σύλλογο σε σύλλογο, εκμεταλλευόμενος για να μη πω «καπελώνοντας», τις εκδηλώσεις τους.

«Παινεύεστε για 10 χιλιόμετρα σκαψίματος για την αποχέτευση και το φωνάζετε;
Για κάντε τις διαιρέσεις των χιλιομέτρων και του συγκεκριμένου χρονικού ρυθμού ανοιχτά, για να καταλάβει και ο τελευταίος δημότης ότι μια δεκαετία δεν επαρκεί!»
Συμπολίτες.
Δεν νιώθω καμιά ευχαρίστηση που δικαιώνομαι για κείνες τις κουβέντες. Θα ήθελα όπως όλοι μας, το υπέρ αναγκαίο αυτό έργο της Αποχέτευσης, να είχε ολοκληρωθεί ήδη . Ροκανίστηκαν άλλωστε δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια από αυτή τη δημοτική διοίκηση με τις παλινδρομήσεις της, την ατολμία και την γενικότερη «ασχετοσύνη» των χειρισμών της.
Υπήρχε πλούσιος χρόνος, αλλά δυστυχώς….
Συμπολίτες μου, η κοροϊδία συνεχίζεται. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στην νοοτροπία του συγκεκριμένου Δημάρχου αλλά και των γύρω του. Ευτυχώς η χρονιά αυτή με τις εκλογές του Οκτωβρίου, θα μας δώσει την ευκαιρία με την ψήφο μας, για μια οριστική απάντηση προς όλους όσους κορόιδεψαν και εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη των δημοτών.
Όλοι μαζί στη νέα δυναμική που αναπτύσσεται!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...