Γιώργος Καρατζάς: Eκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου και την απέραντη θλίψη μου για τα δεκάδες θύματα στα Τέμπη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιώργος Καρατζάς: Eκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου και την απέραντη θλίψη μου για τα δεκάδες θύματα στα Τέμπη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 | 9:39 μ.μ.



  • Συντετριμμένοι όλοι μας από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου και την απέραντη θλίψη μου για τα δεκάδες θύματα. Συλλυπούμαι θερμά τις οικογένειες και τους οικείους τους και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

  • Όπως όλη η Ελλάδα, έτσι και στον συνδυασμό μας «Πόλεις για να Ζεις», αισθανόμαστε μεγάλο πόνο και θλίψη γι’ αυτή την εθνική τραγωδία και συμμετέχουμε στο πένθος. Οι σκέψεις μας είναι στους επιζώντες και στις οικογένειες των θυμάτων.
  • Πέρα από την θλίψη, τα συναισθήματα του θυμού και της αγανάκτησης γι’ αυτό το τραγικό γεγονός, κυριαρχούν στις καρδιές και το μυαλό όλων των Ελλήνων. Τόσα θύματα και τόσα νέα παιδιά, έχασαν τις ζωές τους χωρίς λόγο και κυρίως, χωρίς να ευθύνονται. Μια αλληλουχία γεγονότων και μία σειρά ανθρώπων, απέτυχαν να κάνουν αυτό για το οποίο, είτε είχαν προσληφθεί είτε είχαν εκλεγεί. Αδιανόητο….
  • Τα αίτια και οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν και να αποδοθούν, σε όλα τα επίπεδα, σε όλο το βάθος και σε όλη την έκταση. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να πράξουμε.
  • Πρέπει επιτέλους, να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...