Ατλαντίδα για φίλημα. Τεράστια νίκη μέσα στα Σπάτα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ατλαντίδα για φίλημα. Τεράστια νίκη μέσα στα Σπάτα

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 | 9:39 π.μ.



Τεράστια νίκη για την ομάδα μας η οποία έφυγε με το νικηφόρο 0-2 από την έδρα του ιστορικού και πολύ δυνατού Αήττητου Σπάτων.
Η Ατλαντίδα μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία στον Αήττητο να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες  στο α μέρος, με κορυφαία το τετ α τετ στο 8 που εξουδετερωσε ο Χαραλαμπίδης με τα πόδια . Απο την άλλη και η ομάδα μας έχασε δύο σημαντικες ευκαιρίες με το Σιούτη που δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναγόπουλο. 
Στο β μέρος η ομάδα μας αφυπνίστηκε κλεινοντας τους διαδρόμους προς στην εστία της ενώ προσπαθούσε να γίνει απειλητική στην αντεπίθεση. 
Οι ισορροπίες άλλαξαν με την είσοδο του νεαρού ταλαντούχου Κορωνιά που στο 84 εκμεταλλεύτηκε την όμορφη πάσα του Σιούτη και με ωραίο σουτ κεραυνοβόλησε τον Παναγόπουλο ενώ στο 90 σε μοναδική ασίστ του Σιούτη από τα  πλάγια δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό team για την μεγάλη νίκη.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τη Διοίκηση και τον προπονητή του Αήττητου Σπάτων.
Αρκετά καλή η απόδοση του διαιτητικού τρίου σε έναν δυνατό μεν αλλά καθαρό αγώνα και από τις δύο ομάδες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...