K-TAXIS ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

K-TAXIS ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 | 1:03 μ.μ.




Αγαπητοί Φίλοι & Συνεργάτες,

Θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλό Μήνα Καλό Φθινόπωρο!
Με την ολοκλήρωση των δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας εμπειστευθήκατε και φέτος. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά η προσέλευσή σας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Να ευχαριστήσω την ομάδα του γραφείου για την προσπάθεια που κατέβαλε για την άρτια συμπλήρωση και υποβολή .
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Σύζυγό μου Βούλα Γιακουμή για τη στήριξη και υποστήριξη σε κάθε επίπεδο αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Αγαπητοί Φίλοι θα ήθελα να σας ενημερώσω πως με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014 - 2020 το γραφείο ανέλαβε και ολοκλήρωσε με ποσοστό επιτυχίας 100% έργα διαχείρισης, συγχρηματοδοτούμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων με αποτέλεσμα τη δυνατότητα βιωσιμότητας αλλά και ανάπτυξης της κερδοφορίας των πελατών μας.
Σε συνεργασία με την εταιρεία ΝΩΣΙΣ ΕΠΕ, που αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του γραφείου μας από το 2007.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Μπόνη Δημήτριο και τους συνεργάτες του για την άρτια δομή των έργων - φακέλων.
Το γραφείο μας αφουγκράζοντας τα σημεία των καιρών αποφάσισε να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στον Αναπτυξιακό Νόμο και στο Ταμείο Ανάκαμψης, επιλέγοντας τα κατάλληλα εργαλεία για τη βέλτιστη χρηματοδότηση των έργων τους.
Με στόχο την ενίσχυση και τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας, καθώς και την τόνωση της ελληνικής οικονομίας, ο Αναπτυξιακός Νόμος, είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία ανάπτυξης και προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσεων. Σκοπός του είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, η υψηλή προστιθέμενη αξία, η προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας.
Για εμάς η έννοια της υπηρεσίας είναι πολύτιμη και η εξυπηρέτηση των πελατών μας αυτοσκοπός . Πάγια αρχή μας είναι η συνεργασία και η σχέση εκείνη που διέπεται από επαγγελματισμό, σεβασμό, εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!

Με εκτίμηση

Καρπούζος Δημήτρης
Λογιστής - Φοροτέχνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...