Λογιστικό γραφείο K-Taxis Καρπούζος Δημήτριος & Συνεργάτες: Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος 2022 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Λογιστικό γραφείο K-Taxis Καρπούζος Δημήτριος & Συνεργάτες: Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος 2022

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 | 9:54 μ.μ.




Οι φορολογούμενοι καλούνται να έχουν ολοκληρώσει τις δηλώσεις ως και 30 Ιουνίου.

Για άλλη μια χρονιά ο Κύριος Καρπούζος Δημήτριος και οι συνεργάτες του σας παρέχουν τη σωστή σύνταξη υποβολή και κυρίως τη σωστή εκκαθάριση της δήλωσης σας.

Συμπληρωματικά φέτος το γραφείο μας σας παρέχει την επικαιροποίηση των φορολογικών σας στοιχείων βάση των νέων διατάξεων που ψηφίστηκαν.

Μπορείτε να κλείσετε τώρα το ραντεβού σας για την ολοκλήρωση των δηλώσεων και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και βοήθεια.

Πάγια αρχή μας είναι η συνεργασία και η σχέση εκείνη που διέπεται από επαγγελματισμό, εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα.

Βρείτε μας

📍 Φειδιπίδου 20, Παλλήνη, 15351

Επικοινωνήστε μαζί μας 

📞 21 0666 4218

✉️ info@k-taxis.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...