Ο Παλληνιακός καταδικάζει τις αποτρόπαιες πράξεις βίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Παλληνιακός καταδικάζει τις αποτρόπαιες πράξεις βίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 | 11:42 μ.μ.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παλληνιακού καταδικάζει τις αποτρόπαιες πράξεις βίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και καλεί όλα τα σωματεία να δείξουμε υψηλό επίπεδο ευθύνης εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων καλώντας και όλους τους υγιείς φιλάθλους να πράξουν το ίδιο σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

ΟΧΙ βία στα γήπεδα  

Μακριά από τους υγιείς συλλόγους και φιλάθλους 

#stopviolence

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...