Κουνενάκη Ειρήνη: Ο μακάριος ύπνος του Δημάρχου Παλλήνης και οι βλαβερές συνέπειες του... [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κουνενάκη Ειρήνη: Ο μακάριος ύπνος του Δημάρχου Παλλήνης και οι βλαβερές συνέπειες του... [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 | 10:25 μ.μ.



Περπάτησα σχεδόν όλη την πόλη επί 5 ώρες. 

Δεν περίμενα  θαύματα ούτε πιστεύω σ αυτά. Κεντρικές αρτηρίες εκχιονισμενες, ένα  δηλαδή στοιχειώδες συμμάζεμα, αυτά περίμενα να δω. Δυστυχώς, διαψεύστηκα! Τίποτε απολύτως εκτός από τον εκχιονισμο δρόμου στην δημοτική ενότητα Παλλήνης, σε οικοδομικό τετράγωνο  του οποίου διαμένει αντιδήμαρχος του Δήμου Παλλήνης. 

Κεντρικές οδικές αρτηρίες και κεντρικά σημεία της πόλης παραμένουν καλυμμένα με χιόνι. 

Οι πλατείες, Αγίου Τρύφωνα, Μακεδονίας, Δημαρχείου Παλλήνης και οι παράπλευροι δρόμοι, όπως, η Εθνικής Αντιστάσεως στην Παλλήνη καί στον Γέρακα, η Φειδιππίδου στην Παλληνη, η Ηρώων Πολυτεχνείου στο Γέρακα, η Βυζαντίου, η Υακίνθων,  και πολλοί άλλοι, παραδομένοι στο έλεος του χιονιά με πολλά σημεία απροσπέλαστα γιατί τα κάλυψε ο πάγος.

Παντού, όψη πλήρους εγκατάλειψης και το σοβαρότερο;  Η μισή πόλη δίχως ηλεκτρικό ρεύμα, για περισσότερο από ένα 24ωρο.  (Αλήθεια έκανε διάβημα στον ΔΕΔΔΗΕ ο Δήμαρχος ζητώντας την άμεση αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά της πόλης?? Γιατί η Παλλήνη δεν αναφέρεται πουθενά στις περιοχές που έχουν πρόβλημα με το ηλεκτρικό ρεύμα??)

Η δημοτική αρχή δεν είχε σχέδιο, δεν είχε προετοιμασία, δεν είχε βούληση να σταθεί δίπλα στους πολίτες που περνάνε δύσκολα τούτες τις ώρες,  κάτι που επιβεβαιώνεται από την σημερινή κατεπείγουσα  συνεδρίαση της οικονομικής  επιτροπής στην οποία κληθηκαμε να αποφασίσουμε,  για  την μίσθωση μηχανήματος εκχιονισμου.  Ναι, ΣΗΜΕΡΑ ημέρα Τρίτη, 25 Ιανουαρίου!

Η συνέχεια δική σας αγαπητοί  συμπολίτες μου, με αντοχές και δυναμη.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...