Μόνος στη κορυφή ο Παλληνιακός μας - Τριάρα μέσα στις Αχαρνές [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μόνος στη κορυφή ο Παλληνιακός μας - Τριάρα μέσα στις Αχαρνές [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 | 10:31 μ.μ.



H ομάδα μας επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Αχιλλέα και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία του Αχαρναϊκού με τον Παλλαυρεωτικό.

Το σκορ για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα άνοιξε στο 42’ ο Κυριόπουλος με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, στο 48’, ο Τρυφιάτης έκανε το 0-2 και στο 65’ ο Κασάπης διαμόρφωσε το τελικό 0-3. 

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Σπυρόπουλος, Κωστάκης.

🔴ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. (Κ. Καβαλλάρης): Τόλιας, Χονδρογεωργόπουλος, Πουλής, Μπούσκος, Μουστάκας, Σο, Καρβέλας (61’ Νίκας), Κουτουλάκος (52’ Παλμός), Χαλάς (80’ Κονστάντ), Ασκοτίρης, Γιαντόμ (61’ Βαλαβανίδης).

🟡ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Π. Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Ντελής, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης, Δημογιάννης Χ. (81’ Σεϊτάι), Καραμπιέτ, Τρυφιάτης (68’ Μπεγλεκτσής), Κυριόπουλος (81’ Μασκάι), Καλτσάς (76’ Δημογιάννης Β.), Κασάπης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...