Με σπασμένα φρένα ο Παλληνιακός 5-0 το Κρυονέρι και μόνος του στη κορυφή της βαθμολογίας [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με σπασμένα φρένα ο Παλληνιακός 5-0 το Κρυονέρι και μόνος του στη κορυφή της βαθμολογίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 | 8:31 μ.μ.



Μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας για δεύτερη σερί αγωνιστική παρέμεινε ο Παλληνιακός που επιβλήθηκε 5-0 εντός έδρας του Κρυονερίου. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε ένα ακόμη ματς φέτος, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σέβι Σεϊτάι που πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 10’ από ασίστ του Τρυφιάτη, στο 45’ πάλι από ασίστ του Τρυφιάτη και στο 58’ μετά από ασίστ του Κασάπη. Στο 20’ ο Χρήστος Δημογιάννης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ είχε κάνει το 2-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 50’ ο Τρυφιάτης με σουτ στην επαναφορά, μετά από σουτ του Κυριόπουλου και απόκρουση του Βέκιου. 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαποστόλου, Κουλοχέρης, Σόφιας. 

🟡ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Π. Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Βασιλείου (64’ Γκριμέκης), Βλάχος (75’ Μασκάι), Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης, Δημογιάννης Χ. (64’ Καραμπίνης), Σεϊτάι (64’ Δημογιάννης Β.), Ντελής, Κυριόπουλος, Κασάπης, Τρυφιάτης (70’ Μπεγλεκτσής). 

🟢ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Ν. Σκούρας): Βέκιος, Κουτρώνας (75’ Δογάνης), Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Κανταρέλλης, Μπουλγκουρίδης, Καραγιαννίδης, Αθανασιάδης (51’ Μαλάι), Χότζα (75’ Μάρας), Τζήμας, Διγενής (64’ Παπούκας Α.).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...