Μερτύρης: Είναι ατόπημα αυτό που έκανε ο κ. Τέντης, που αφορά αυτήν καθ΄αυτή την δημοκρατική λειτουργία Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Είναι ατόπημα αυτό που έκανε ο κ. Τέντης, που αφορά αυτήν καθ΄αυτή την δημοκρατική λειτουργία

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 | 1:32 π.μ.



Δε θα μπορούσα να μη σχολιάσω την απαράδεκτη μεθόδευση που ακολούθησε ο κ. Ζούτσος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου.

Μεθόδευση προκειμένου να συγκαλύψει το ατόπημα του Γ.Γραμματέα του Δήμου,  που αφορά στην προτροπή του τελευταίου -σύσταση- προς τις ελεγκτικές αρχές να «επιπλήξουν» τον εκλεγμένο Δημ. Σύμβουλο κ. Καρκούλια για τις προσφυγές του, εις βάρος της διοίκησης του Δήμου και των τακτικών που ακολουθεί.

Είναι ατόπημα αυτό που έκανε ο κ. Τέντης, που αφορά αυτήν καθ΄αυτή την δημοκρατική λειτουργία. Αφορά στο δικαίωμα έκφρασης και εκπροσώπησης μέσα από το νόμιμο δικαίωμα του Δημ. Συμβούλου και όχι μόνο, να ζητάει απαντήσεις και έλεγχο για ζητήματα που δεν απαντιόνται δυστυχώς από τον Δήμο και τις υπηρεσίες του, όπως πρέπει και στον χρόνο που πρέπει. 

Πώς να το κάνουμε, η Δημοκρατία  έχει  και τις ασφαλιστικές της δικλείδες. Αλλοίμονο μας, αν δεν υπήρχαν και αυτές.

Είναι αλήθεια πως οι προσωποπαγείς και αυταρχικές διοικήσεις είναι πιο ευέλικτες στην υλοποίηση αποφάσεων, αλλά το ζήτημα είναι υπέρ ποιου  ανεξέλεγκτου σκοπού λαμβάνονται  οι αποφάσεις στη συγκεκριμένη εκδοχή.

Στο σημείο αυτό θα έλεγα πως δημοκράτης δεν γίνεσαι κατά δήλωση. Είναι ζήτημα ψυχής και πρακτικής, στους τρόπους ζωής που ακολουθείς και ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση δύναμης. Τότε αποκαλύπτονται, τα απόκρυφα του ψυχισμού σου.

Εν πάση περιπτώσει κι ενώ το θέμα πήγαινε να εκτονωθεί  με την «έξυπνη» τοποθέτηση του Γενικού, νάσου πάλι ο κ. Δήμαρχος να ζητάει ψήφισμα καταδίκης του κ. Καρκούλια από το Δημ. Συμβούλιο!

Πολλά μπορούν να ειπωθούν γι΄αυτή την εμμονή του. Ωστόσο το συμπέρασμα είναι τούτο.

Ήθελε τη συγκάλυψη του συνοδοιπόρου του και από άλλους, προκειμένου να μοιράσει για τον μέλλοντα χρόνο συν ευθύνη.

Γνωρίζει ο κ. Ζούτσος πως τα «μολυβένια στρατιωτάκια» του δεν θα του χαλάσουν χατίρι, οπότε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.  Άσκηση Πειθαρχίας από τη μια  και όλοι μαζί στην ευθύνη για το συγκεκριμένο, αν κάτι στραβώσει στο μέλλον. Που να το καταλάβουν αυτό βέβαια οι εξαρτημένοι ομοτράπεζοι…

Συμπερασματικά λοιπόν  αποδεικνύεται πως η επιστολή του κ. Τέντη προς τις αρχές, φέρει την οδηγία του κ. Ζούτσου, πράγμα που έπρεπε να συγκαλύψει με τα τερτίπια  της δημοκρατίας των 16. 

Τον έχει δυσκολέψει, η αλήθεια είναι, ο κ. Καρκούλιας, αλλά το κυριότερο τον εκνευρίζει που  του τσαλακώνει  το επίπλαστο προφίλ που προσπαθεί να στήσει ευρύτερα στην κοινωνία μας.

Αυτά λοιπόν τα πρωτάκουστα συμβαίνουν στον Δήμο μας αγαπητοί συνδημότες, αλλά νομίζω πως απλά άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου. Να το πω και διαφορετικά. Βρήκαν άνθρωπο να «τρομάξουν».

Υστ: Οι προσφυγές δεν θα σταματήσουν για όσα ζητήματα δεν πληρούν τη λογική της καθαρότητας ή δημιουργούν βάσιμες υπόνοιες για διοικητικές εκτροπές.

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...