Καθαρισμοί ακτών από αξιωματικούς- αθλητές του Λιμενικού στην Βάρκιζα(φωτο) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καθαρισμοί ακτών από αξιωματικούς- αθλητές του Λιμενικού στην Βάρκιζα(φωτο)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 | 10:12 μ.μ.



Μετά τον καθαρισμό στο Πόρτο Ράφτη και στην παραλία του Πασά στο Λαύριο,  το Γραφείο Αθλητισμού του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνεχίζει την εκστρατεία του για καθαρές θάλασσες και ακτές συνοδεία διακεκριμένων αθλητών αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με τους Δήμους.

Πραγματοποιήθηκε εχθές εθελοντικός καθαρισμός στην Ανατολική παραλία Βάρκιζας σε συνεργασία με το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, παρουσία του δημάρχου Γρήγορη Κωνσταντέλλου και των αθλητων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, Δανδόλου- Αφρουδάκη- Χαχαμίδη -Μπισκιτζή -Πολύμερου-Μπουγιούρη.

Μια δράση ευαισθητοποίησης που δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο του Λιμενικού Σώματος και δίνει το παράδειγμα για τη βελτίωση της ποιότητας του οικοσυστήματος στην θάλασσα και την ακτή.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...