Παν. Μερτύρης: Η Ανάσταση του Κυρίου, να μας επαναφέρει στη χαρά της ζωής Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παν. Μερτύρης: Η Ανάσταση του Κυρίου, να μας επαναφέρει στη χαρά της ζωής

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 | 9:21 μ.μ.

 


Συμπολίτες

Με την ελπίδα πως η επιστροφή στην  κανονικότητα της  ζωής μας είναι προ των πυλών και με την ορθόδοξη πίστη μας, συμπάσχουμε στα Θεία  Πάθη, αντλώντας από τη θυσία του Ιησού μας, την δύναμη που χρειαζόμαστε. 

Στις Θείες αυτές ημέρες  που ήδη διερχόμαστε, η σκέψη μας επικεντρώνεται σε όσους  έχουν την ανάγκη της ανθρώπινης και αδελφικής αλληλεγγύης.

Η Ανάσταση του Κυρίου, να μας επαναφέρει στη χαρά της ζωής.

Τα στελέχη της δημοτικής μας Παράταξης και προσωπικά, σας ευχόμαστε, 

Υγεία, Αγάπη και Ευημερία στις οικογένειες σας.

ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ. 

Παν. Μερτύρης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...